8.9/10      281 beoordelingen     Bekijk +

  
Gesloten , morgen op afspraak van 09:30-17:30u
   Bekijk onze showroom
   Bekijk portfolio

Aluminium kozijnen

Van Wees adviseert u graag over aluminium kozijnen

Wilt u uw woning voorzien van aluminium kozijnen of wilt u graag persoonlijk geadviseerd worden door een ervaren specialist? Van Wees Zeist helpt u graag. Kom gerust langs of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Aluminium kozijnen staan bekend als slecht geïsoleerd maar nu heeft de aluminium markt de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling meegemaakt. De aluminium kozijnen van tegenwoordig zijn voorzien van een koudebrug onderbreking. Hierdoor is de isolatie waarde van aluminium enorm verbetert en zien we dat klanten weer steeds meer voor aluminium kozijnen kiezen vanwege duurzaamheid, lange levensduur, goede isolatiewaarde, weinig onderhoud en lage gewicht.

In de aluminium kozijnen zijn er in veel verschillende merken en uitvoeringen. De merken die van Wees voert in aluminium kozijnen zijn o.a. Blyweert, Reynaers en Schüco. Dit zijn de meest toonaangevende merken in de aluminium markt met een top kwaliteit. Het voordeel van aluminium is dat het al sterkte heeft van zichzelf en hierdoor kunnen we de kozijnen ranker maken waardoor je meer glas en minder kozijn (profiel) te zien krijgt. Klanten kiezen dit om een mooi strak geheel te krijgen met veel lichtinval en een zo mooi mogelijk zicht naar buiten. Een andere reden dat mensen voor de ranke aluminium kozijnen kiezen is omdat er vroeger veel is gewerkt met stalen kozijnen. Dit zijn de rankste kozijnen die er gemaakt zijn maar qua isolatie waarde erg slecht.

De aluminium markt heeft hier op ingespeeld waardoor er nu aluminium kozijnen worden geproduceerd met de rankheid van de stalen kozijnen van vroeger maar dan wel super geïsoleerd. Hierdoor kunnen mensen de looks en architectuur van het huis behouden en toch besparen op energie en dus enorm op maandlasten.  

  • Lange levensduur
  • Inbraakwerend
  • Onderhoudsvrij
  • Sterk en een strak geheel
  • Goed geisoleerd, dus besparend
  • Lage gewicht
  • Veel lichtinval

Vraag een offerte aan