8.9/10      282 beoordelingen     Bekijk +

  
Gesloten, Vandaag op afspraak 09:30-17:30u
   Bekijk onze showroom
   Bekijk portfolio

Voordeuren

Ontdek de voordeuren van Van Wees Zeist

Het vakmanschap van Van Wees ziet u terug in al onze voordeuren. Uw voordeur is uw visitekaartje. Iedere deur wordt op maat gemaakt, de mogelijkheden zijn onbeperkt!

Allemaal deuren, gemaakt van duurzaam kunststof in combinatie met aluminium en hoogwaardig glas, die ruimschoots voldoen aan alle eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen en die uw interieur vrij houden van kou en lawaai. Elke voordeur bevat innovatieve & uniek gepatenteerde technieken en overige speciale kwaliteitseisen.

Duurzame deuren en energiebesparing

Het zal voor u geen verrassing zijn dat deuren de belangrijkste verliespost kunnen zijn als het gaat om behoud van warmte. Onze Knipping deuren dichten zo goed af, dat deze door professionals worden erkend als de enige in Nederland gefabriceerde kunststof deuren die geschikt zijn om opgenomen te worden in een zogenaamd Passief Huis: een huis dat evenveel warmte genereert als het opneemt. Daardoor is een Passief Huis energieneutraal. En dat is uiteraard gunstig voor uw financiën. Verder zijn de Knipping deuren uitgerust met een gepatenteerde kunststof magneet sluiting aan de onderkant van de kunststof deur. Deze unieke dorpel zorgt door middel van magneten dat de deur aan de onderzijde ALTIJD goed afgesloten is. Tocht, kou en inslaand regenwater blijven buiten.

Unieke kwaliteit & veiligheid

De Gayko voordeuren bieden meer comfort zoals hoge islolatie, veilige uitrusting, attractieve designkeuze en moderne trendkleuren. Zijdelen en bovenlichten geven de mogelijkheid tot creatieve vormgeving. Gayko biedt zeer velige sluitsystemen door meervoudige vergrendeling, met nachtschoot en tegengestelde zwenkhaken. De doorlopende sluitlijsten zorgen voor een nog veiligere deur welk SKG gekeurd zijn. De cilinder heeft een doorboorbeveiliging, verhoogde slagbeveiliging en anti-picking.

 

Lees meer

Voordeuren Van Wees

  • Voordeuren in alle stijlen, keuze uit 350 verschilllende types
  • Van landelijke tot heel moderne stijl met LED verlichting
  • Uitgebreide opties mogelijk als vingerafdruk, magneetdorpel. etc.

Onze merken

Knipping
Gayko
   Bekijk onze showroom

U kunt altijd een afspraak maken wanneer u ons assortiment wilt bezichtigen, advies wenst of zomaar een vraag heeft.

   De openingstijden van onze showroom
(enkel op afspraak)

Maandagu
Dinsdag09:30-17:30u
Woensdagu
Donderdag09:30-17:30u

Vrijdag09:30-17:30u
Zaterdag11:00 -17:00u
Zondagu

Vraag een offerte aan