8.9/10      282 beoordelingen     Bekijk +

  
Gesloten, Vandaag op afspraak 09:30-17:30u
   Bekijk onze showroom
   Bekijk portfolio

Tuindeuren

Tuindeuren op maat

Van Wees biedt een groot assortiment aan verschillende tuindeuren: van openslaande tuindeuren tot ruimte besparende schuifpuien. De tuin wordt door een schuifpui of openslaande deur onderdeel van uw leefruimte. Al onze tuindeuren worden op maat gemaakt met de materialen kunststof en aluminium.

Kunststof tuindeuren

Kies voor uw woning kunststof tuindeuren met een klassieke, nostalgische of juist een moderne en tijdloze uitstraling. Er zijn verschillende stijlen zodat het past bij uw woning, smaak en wens. U kunt zelfs kunststof tuindeuren aanschaffen die eruit zien als traditionele houten deuren, maar alle voordelen van kunststof hebben.

Aluminium tuindeuren

Aluminium (openslaande) tuindeuren van hoge kwaliteit. Aluminium tuindeuren zijn onderhoudsvriendelijk, gaan lang mee, zijn inbraak werend en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Aluminium tuindeuren hebben een strakke en moderne uitstraling.

Openslaande tuindeuren

Openslaande tuindeuren zijn er in veel varianten. Bijvoorbeeld met zijlichten over de gehele breedte van de woning behoren tot de mogelijkheden. Het creëert  een ruimtelijk beeld in de woonkamer en een mooi binnen/buiten effect.

Schuifpui als tuindeur

Schuifpuien bieden een perfecte isolatie, ventilatie en veiligheid (voorzien van het Politie Keurmerk Veilig Wonen). Knipping schuifdeuren geven uw woning toegevoegde waarde. U creëert een ruimtelijk effect, een zee van toetredend daglicht en een optimaal contact met de tuin. Met zo'n nieuwe tuindeur van duurzaam kunststof of aluminium haalt u buiten als het ware naar binnen.

Tuindeur laten plaatsen?

Laat uw tuindeur vervangen door het team van Van Wees. Breng een bezoek aan onze showroom waar we u graag adviseren en voorzien van een op maat gemaakte offerte.

Afspraak showroom inplannen

Tuindeur horren

Een hor voor uw tuindeur is ideaal om ongedierte buiten te houden, maar toch goed te kunnen doorluchten en te genieten van de frisse lucht van buiten. Van Wees biedt diverse horren aan in verschillende types: van inzet hor tot plissé hordeur en een hor voor openslaande tuindeurenMeer informatie over horren.

Voordeuren Van Wees

  • Voordeuren in alle stijlen, keuze uit 350 verschilllende types
  • Van landelijke tot heel moderne stijl met LED verlichting
  • Uitgebreide opties mogelijk als vingerafdruk, magneetdorpel. etc.

Onze merken

Knipping
Gayko
   Bekijk onze showroom

U kunt altijd een afspraak maken wanneer u ons assortiment wilt bezichtigen, advies wenst of zomaar een vraag heeft.

   De openingstijden van onze showroom
(enkel op afspraak)

Maandagu
Dinsdag09:30-17:30u
Woensdagu
Donderdag09:30-17:30u

Vrijdag09:30-17:30u
Zaterdag11:00 -17:00u
Zondagu

Vraag een offerte aan