8.9/10      281 beoordelingen     Bekijk +

  
Gesloten , morgen op afspraak van 09:30-17:30u
   Bekijk onze showroom
   Bekijk portfolio

GAYKO Kozijnen & Deuren

Betrouwbare kwaliteit in kozijnen, deuren en schuifpuien

Ervaar het GAYKO kozijn

Je hebt houten kozijnen, kunststof kozijnen en Gayko kozijnen. Deze laatste zijn ontwikkeld en gemaakt in Duitsland volgens de hoogste kwaliteitsnormen: eisen ten aanzien van isolatie, veiligheid, duurzaamheid en schoonheid. Een Gayko kozijn is niet alleen schitterend om te zien, het bespaart energie, is inbraakproof én onderhoudsvrij. Gayko? Het gründliche kozijn!
Zoveel mensen, zoveel wensen. En dat is niet verwonderlijk. Ieder z’n smaak, zeggen we bij GAYKO. En elke woning zijn stijl. We vinden het belangrijk dat u het kozijn kiest dat past bij u en bij de architectuur van uw woning. Welk kozijn past bij u?

Gayko aluminium of kunststof deuren

De aluminium voordeuren van GAYKO spreken niet alleen aan door hun design. Integendeel. De kracht van deze deuren is een goede geluids- en warmte-isolatie. Voor optimale veiligheid zijn de profielcilinders al voorzien van een doorboorbeveiliging en is elke deur standaard voorzien van meervoudige vergrendeling. De kunststof voordeuren van GAYKO zijn sterk. Heel sterk. Dat komt door de met metaal versterkte frames en vleugels, de hoeklasverbindingen en zware, verstelbare scharnieren. Standaard zijn de kunststof deuren uitgerust met profi elcilinders met doorboorbeveiliging, dorpels met isolatie, meervoudige vergrendeling en verstelbare sluitstukken.

Lees meer

Voordelen van Van Wees & Gayko

  • UNIEK inbraakwerend! Veiligste ooit gemaakt
  • Advies op maat en service staat voorop bij Van Wees!
  • Duurzaam - Veilig
  • Energiezuinig - Isolerend
  • Onderhoudsvriendelijk

Onze merken

Knipping
Gayko

Gayko dealer

Van Wees in Zeist is een officiële Gayko dealer in de omgeving Utrecht. Bij ons kunt u terecht voor duurzame kozijnen en deuren van het Duitse merk Gayko. 

Showroom afspraak inplannen

 

Voordelen Gayko kozijnen

Uiteraard zijn er per type kozijnen en specifieke productlijn van Gayko andere unieke punten. De kozijnen van het Duitse merk staan bekend om de topkwalitiet en neemt enkele voordelen met zich mee. 

  • Diverse ontwerpen: voor elke bouwstijl en elke smaak het juist kozijnprofiel.
  • Optimale isolatie: elk jaargetijde een comfortabel woonklimaat. 
  • Grote kleurdiversiteit: heldere kleuren, moderne kleuren en kleuren met een structuur die lijkt op hout. 
  • Inbraakbeveiliging: GAYKOSafeGA is een unieke en geavanceerde toptechnologie die meer doet dan de SKG2 vereist.
  • Geluidsisolatie: meer rust in huis door moderne geluidsisolatie voor het filteren van buiten geluiden. 

Kosten Gayko kozijnen & deuren

De kosten van Gayko kozijnen en/of deuren kunnen variëren op basis van verschillende factoren, zoals het type kozijn, de grootte, het materiaal en eventuele extra functies.

Om een goed en realistisch beeld te krijgen van de kosten voor uw Gayko kozijnen, raden wij u aan een afspraak te maken in onze showroom. Hier kunnen wij al uw wensen en behoeftes doornemen en een offerte op maat maken. 

Afspraak showroom inplannen

 

Vraag een offerte aan