8.9/10      281 beoordelingen     Bekijk +

  
Gesloten , morgen op afspraak van 09:30-17:30u
   Bekijk onze showroom
   Bekijk portfolio

Houten kozijnen

Ruim aanbod houten kozijnen

Ondanks de enorme ontwikkelingen in uiterlijk op het gebied van kunststof en aluminium kozijnen zijn er natuurlijk mensen die toch liever voor houten kozijnen kiezen. Uiteraard leveren wij nog steeds vele verschillende houten kozijnen van hoogwaardige hardhout soorten met het FSC keurmerkHardhout is een product waarbij maatwerk in profilering mogelijk is waarmee we net als bij onze onderhoudsvrije Knipping profielen mooie klassieke uitstralingen kunnen creëren.

Sommige klanten zien het periodiek schilderwerk van houten kozijnen als een nadeel, qua kosten is dit natuurlijk ook het geval maar er zit natuurlijk ook een voordeel aan. U blijft hierdoor namelijk de mogelijkheid houden om uw woning in de jaren van een andere look te voorzien door de kleurstelling van de verf te veranderen waardoor uw huis als het ware een nieuw jasje krijgt.

Tijdens het oriëntatie gesprek informeren wij onze klanten op de verschillende soorten hardhout waarbij Mahonie, Meranti en Merbau tot de meest gekozen soorten behoren.

 

De voordelen van kunststof met de uitstraling van hout?

Vindt u houten kozijnen mooi, maar spreken het onderhoudsarme karakter en de lage prijzen van kunststof kozijnen u toch ook wel aan? Door te kiezen voor kunststof kozijnen met houtnerfpatroon oftewel houtlook kozijnen heeft u het beste van beide.

  • Warme uitstraling
  • Verschilllende uitvoering
  • Klassieke stijl
  • FSC Keurmerk
  • Mahonie, Meranti & Merbau

Vraag een offerte aan