8.9/10      281 beoordelingen     Bekijk +

  
Gesloten , morgen op afspraak van 09:30-17:30u
   Bekijk onze showroom
   Bekijk portfolio

Openslaande deuren 

Openslaande kunststof en aluminium tuindeuren

Ook voor openslaande deuren oftewel tuindeuren is Van Wees het vertrouwde adres. Onze Gayko of Knipping tuindeuren zijn compleet samen te stellen, waardoor er hele moderne uiterlijke maar ook klassiek/landelijke stijlen mogelijk zijn. Met de unieke buisscharnieren een prachtig resultaat! Openslaande deuren met zijlichten over de gehele breedte van de woning behoort ook tot de mogelijheid, creëert  een ruimtelijk beeld in de woonkamer en mooi binnen/buiten effect.

De puien bieden een perfecte isolatie, ventilatie en veiligheid ( mogelijk voorzien van het Politie Keurmerk Veilig Wonen). De mogelijkheden voor dubbele deuren of tuindeuren zijn legio. Knipping of Gayko openslaande deuren geven uw woning toegevoegde waarde. U creëert een ruimtelijk effect, een zee van toetredend daglicht en een optimaal contact met de tuin. Met zo'n nieuwe openslaande deur van duurzaam kunststof en aluminium haalt u buiten als het ware naar binnen. De openslaande deuren worden allen op maat gemaakt. Graag informeren wij u hierover. Onze adviseur komt graag vrijblijvend bij u thuis voor advies en het doen van een prijsopgave.

Lees meer

 • Van modern tot klassiek/landelijk mogelijk
 • Met unieke buisscharnieren voor een mooie afwerking
 • Met zijlichten over de gehele breedte

Onze merken

Logo | |

Openslaande deuren Knipping

Als officiële Knipping dealer plaatsen wij de beste openslaande deuren van Knipping. Knipping ontwikkelde vijf verschillende stijlen van klassiek en strak tot landelijk in drie verschillende structuren: glanzend, mat of fijnstructuur. Daarbij is er keuze uit ruim 200 kleuren.

Voordelen Knipping tuindeuren

Knipping tuindeuren staan bekend om:

 • Goede isolatiewaarden
 • Kwaliteitsbehoud
 • 100% maatwerk mogelijkheden
 • Veiligheid volgens politiekeurmerk

Openslaande deuren Gayko

Gayko openslaande tuindeuren zijn specifiek voor de Nederlandse markt getoetst en gecertificeerd, verder dan de norm eist. Als officiële Gayko dealer plaatsen wij al jaren op maat gemaakte Gayko deuren en kozijnen.

Voordelen Gayko tuindeuren

Gayko openslaande deuren staan bekend om:

 • Moderne designs
 • Toptechnologie op het hoogte niveau: inbraakveilig
 • 100% recyclebare ramen en deuren

Voordelen openslaande deuren

Openslaande deuren naar uw tuin brengen veel voordelen met zich mee.

 • Ruimtelijk gevoel: buitendraaiende openslaande deuren zorgen voor een gevoel van ruimte en openheid, door een naadloze verbinding van binnen- en buitenruimte.
 • Ventilatiemogelijkheden: of uw nu kiest en ruimte heeft voor kleine of grote openslaande deuren, dit type tuindeur maakt het mogelijk om eenvoudig frisse lucht in uw woning te circuleren. Een comfortabele leefomgeving met een aangename luchtstroom.
 • Lichtinval: openslaande deuren zorgen zowel bij open als gesloten voor een flinke lichtinval waardoor je zelfs op donkere dagen lang van natuurlijk licht geniet.
 • Uitstraling: naast het feit dat openslaande deuren erg functioneel zijn, voegen ze ook een specifieke stijl toe aan uw woning. Door de verschillende stijlen is er altijd een unieke stijl te vinden die bij u past.

Wat kosten kunststof openslaande deuren?

Plaatsen van openslaande deuren

De kosten van kunststof openslaande tuindeuren zijn afhankelijk van verschillende factoren. Breng een bezoek aan onze showroom waar wij de mogelijkheden voor uw specifieke situatie bespreken. Tijdens het gesprek maken wij voor u een offerte voor openslaande deuren op maat.

Showroom bezoek inplannen

   Bekijk onze showroom

U kunt altijd een afspraak maken wanneer u ons assortiment wilt bezichtigen, advies wenst of zomaar een vraag heeft.

   De openingstijden van onze showroom
(enkel op afspraak)

Maandagu
Dinsdag09:30-17:30u
Woensdagu
Donderdag09:30-17:30u

Vrijdag09:30-17:30u
Zaterdag11:00 -17:00u
Zondagu

Vraag een offerte aan