8.9/10      281 beoordelingen     Bekijk +

  
Gesloten , morgen op afspraak van 09:30-17:30u
   Bekijk onze showroom
   Bekijk portfolio

Timeless Kozijn

Ontdek de monumentale stijl

Ontworpen en geconstrueerd naar het authentieke tijdloze, monumentale kozijn. Met stompe verbindingen, vooruitstekende onderdorpels, strakke vormgeving en desgewenst met verspringende of te openen bovenlichten. En mede daardoor zeer geschikt voor moderne, tijdloze gebouwen, waarvan de vervanging van de originele houten monumentale kozijnen door kunststof exemplaren tot voor kort simpelweg niet mogelijk of wenselijk was.

De combinatie van kunststof en aluminium, de innovatieve Knipping-techniek, keuze uit ruim 220 RAL-kleuren, de collectie tijdloze streekkleuren en de mogelijkheid tot een energiegunstige, staalvrije kozijnconstructie. Al deze eigenschappen maken de onderhoudsarme, kunststof Knipping Timeless geschikt voor vrijwel alle monumentale woningen, die klasse uitstralen door tijdloze eenvoud.

Een offerte en advies aanvragen bij een specialist voor het leveren en plaatsen van kozijnen is altijd van groot belang. Graag maakt de adviseur een afspraak bij u thuis. Dit is belangrijk om inzicht te verkrijgen in de verschillen in prijs en kwaliteit.

Lees meer

Voordelen van Van Wees

  • Kozijnen kopen is meer dan alleen een offerte, wij adviseren u graag.
  • Energiebesparing van wel 25% mogelijk.
  • Service staat voorop bij Van Wees

Onze merken

Knipping
Gayko

Vraag een offerte aan