8.9/10      281 beoordelingen     Bekijk +

  
Gesloten , morgen op afspraak van 09:30-17:30u
   Bekijk onze showroom
   Bekijk portfolio

Houtlook kozijnen

Kunststof kozijnen met houtlook uitstraling

Van Wees levert verschillende houtlook kozijnen. De houtlook kozijnen bij Van Wees, een kunststof kozijn met dezelfde uitstraling als een houten kozijn. Deze houtlook kozijnen hebben wel alle voordelen van kunststof. Zoals nooit meer schilderen (onderhoudsvriendelijk), het veilige gevoel van inbraakwerendheid en kosten besparend op onderhoud en op uw energierekening. Dat is een HVL-kozijn (Hout Verbinding Look) oftewel een houtlook kozijn. Dit type kunststof kozijn lijkt het meeste op een houten kozijn.

Kunststof kozijnen houtlook

Merken: Gayko en Knipping

De Gayko houtlook kozijn komt tot stand doormiddel van een houtnerf structuur en een houtlook verbinding.  En de Knipping houtlook kozijn maakt gebruik van aluminium schalen die voorzien zijn van poedercoating dat het sinnasappel effect geeft van vers geschilderd hout. U kunt ze beiden bekijken in onze showroom!

HVL-kozijn kenmerken

De hoeken van het kozijn zijn netjes recht op elkaar verbonden. En daarmee lijkt dit type kunststof houtlook kozijn het meeste op een houten kozijn. Dit past vaak goed bij verschillende type woningen. De keuze voor een houtlook kozijn of andere type kunststof kozijn is een persoonlijke keuze. Onze adviseurs helpen u graag bij uw keuze voor het juiste kozijn dat aansluit bij uw wensen. Vraag vrijblijvend een offerte (of advies) aan via onderstaande offerte formulier!

  • Houtnerf structuren en houtlook verbindingen.
  • Sinaasappel effect van vers geschilderd hout.
  • Uitstralingen van hout.
  • Mogelijk i.c.m. rolluiken
  • Van merken zoals Gayko & Knipping.

Onze merken

Knipping
Gayko
   Bekijk onze showroom

U kunt altijd een afspraak maken wanneer u ons assortiment wilt bezichtigen, advies wenst of zomaar een vraag heeft.

   De openingstijden van onze showroom
(enkel op afspraak)

Maandagu
Dinsdag09:30-17:30u
Woensdagu
Donderdag09:30-17:30u

Vrijdag09:30-17:30u
Zaterdag11:00 -17:00u
Zondagu

Vraag een offerte aan