8.9/10      168 beoordelingen     Bekijk +

  
Gesloten , morgen op afspraak van Geslotenu
   Bekijk onze showroom
   Bekijk portfolio

Dakkapel renovatie

Kosten besparende dakkapel renovatie

De staat van uw huidige dakkapel is slecht? Vervanging van de dakkapel hoeft niet altijd in zijn geheel. Laat u adviseren en kies voor een dakkapel renovatie! Dit werkt ontzettend koste besparend aangezien de binnenkant helemaal intact blijft. Van Weest Zeist maakt van een oude dakkapel een geheel nieuwe met een renovatie, maar dan op het dak. De afwerking van de buitenzijde kan op verschillende niveaus. Van Wees helpt u graag met adviseren over de mogelijkheden van een dakkapel renovatie.

Dakkapel renoveren met kunststof

Wij kunnen uw dakkapel renoveren met diverse type afwerkingen aan de buitenkant. Kies bijvoorbeeld voor onderhoudsvriendelijke materialeren, zoals het renoveren met kunststof. Een volledige kunststof gevelbekleding heeft als voordeel dat schilderen niet langer nodig is. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de mogelijkheden en wij nemen snel contact met u op.

Dakkapel renovatie kosten

De prijzen van een dakkapel renovatie zijn afhankelijk van verschillende factoren. Bij Van Wees vinden we het belangrijk u een realistische prijsopgave te geven. Wilt u weten wat een dakkapel renovatie voor u gaat kosten? Bezoek onze showroom en laat u vrijblijvend adviseren of vraag direct online een offerte voor uw dakkapel renovatie aan. 

Lees meer

  • Kostenbesparend
  • Diverse afwerkingen mogelijk

Onze merken

Knipping
Gayko

Dakkapel modellen Knipping

   Bekijk onze showroom

U kunt altijd een afspraak maken wanneer u ons assortiment wilt bezichtigen, advies wenst of zomaar een vraag heeft.

   De openingstijden van onze showroom
(enkel op afspraak)

MaandagGesloten
Dinsdag09:30 -17:30u
WoensdagGesloten
Donderdag09:30-17:30u

Vrijdag09:30-17:30u
Zaterdag11:00 -17:00u
ZondagGesloten

Vraag een offerte aan