8.9/10      279 beoordelingen     Bekijk +

  
Gesloten

Inbraken in de wintermaanden!

1 NEWS_READING_TIME_ADD

Terug naar overzicht

Het is weer winter en dat houdt in dat het vroeg donker wordt. Hierdoor hebben inbrekers het gemakkelijker om hun slag te slaan bij woningen. In het landelijke nieuws hoor je dan ook dat het aantal inbraken enorm toeneemt. Wat kun je hieraan doen? Van Wees B.V. informeert u graag over de mogelijkheden.

 

Wat je gemiddeld leest bij aanbieders van kunststof kozijnen, is dat hun kozijnen onderhoudsvrij, goed isolerend en inbraakveilig zijn. Het lijkt tegenwoordig wel een standaard zin voor een kunststof kozijnen bedrijf, maar is dit ook wel het geval?

 

Als wij u vertellen dat er op verschillende manieren, binnen 7 seconden, is in te breken bij kozijnen met het politiekeurmerk SKG, dan lijkt het er op van niet. In onze showroom te Zeist hebben we een inbraakhoek geïnstalleerd, waar we u alle kwetsbaren punten van kozijnen en deuren kunnen laten zien en hoe inbrekers hiermee omgaan. Daarnaast laten wij zien hoe de kozijnen van het merk GAYKO hier op beveiligd zijn met hun verschillende gepatenteerde systemen. Dit maakt de kozijnen van GAYKO echt uniek in stevigheid en inbraakveiligheid en geeft uw gezin en eigendommen optimaal bescherming tegen diefstal en dat is een erg veilige gedachte. De informatie die wij u meegeven kunt u gebruiken in de verdere oriëntatie naar de juiste kunststof kozijnen voor uw woning, omdat u na een bezoek aan onze showroom exact weet waar u op moet letten.

 

Anti-inbraak garantie bij Van Wees B.V.

Veiligheid gaat voor alles. Gayko kozijnen zijn voorzien van een gepatenteerd, innovatief veiligheidssysteem waarmee wij u garanderen dat er niet ingebroken kan worden bij de Gayko kozijnen en deuren die Van Wees B.V. heeft gemonteerd. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden en hoe wij dit kunnen garanderen neem dan snel contact met ons op!

 

Van Wees B.V.

Gayko kozijnen een ware nachtmerrie voor inbrekers!

 

Publicatiedatum 03/12/2016

Vraag een offerte aan