8.9/10      281 beoordelingen     Bekijk +

  
Gesloten , morgen op afspraak van 09:30-17:30u

Profiteer nu van de aantrekkelijke subsidie en bespaar veel geld!

1 NEWS_READING_TIME_ADD

Terug naar overzicht

De overheid heeft tijdelijk een nieuwe subsidie op energie besparende maatregelen. Uiteraard voldoen onze producten aan de hieraan gestelde eisen dus informeer en profiteer snel!

Op 15 september heeft de overheid een nieuwe subsidie bekendgemaakt voor energiebesparende maatregelen. De eerste ronde van deze subsidieregeling loopt tot 1 maart 2017 en de overheid heeft maar liefst 20,5 miljoen euro gereserveer...d hiervoor. Zoals het tot nu toe gecommuniceerd is, geldt de regel op = op, dus wees er op tijd bij!

Wat houdt de subsidieregeling in?

De nieuwe subsidies zijn van toepassing op energiebesparende maatregelen. Wie de renovatie doorvoert en de aanvraag op tijd indient, kan tot 20% van het factuurbedrag terugverdienen. Van Wees B.V. kan hierin een aantal dingen voor u betekenen. Laat u bijvoorbeeld het glas in de kozijnen van uw woning vervangen voor nieuw HR++ glas (max. U-waarde 1,2 W/m²K) of Triple-glas (max. U-waarde 0,8 W/m²K), dan krijgt u een deel van het factuurbedrag terug.

Naast glas komt u ook in aanmerking voor subsidie indien u volledige kozijnen en of buitendeuren van uw woning vervangt. Zowel onze kozijnen (maximaal een U-waarde van 1,5 W/m²K) als onze deuren (maximale isolatiewaarde van 2,0 W/m²K) voldoen aan de eisen waarmee u recht heeft op de subsidie en we voor u uw investering nog een stuk interessanter kunnen maken. De subsidie wordt berekend aan de hand van de nieuwe oppervlakte.

?Hoogrendementsglas: € 35 per m²
?Triple-glas: € 45 per m²
?Buitendeur: € 120 per m²
?Kozijn: € 45 per m² glas

Naast onze producten heeft de subsidieregeling ook nog op andere energiebesparende maatregelen betrekking, meer informatie hierover vind u op: https://mijn.rvo.nl/subsidie-energiebesparing-eigen-huis-pa…. Wilt u graag meer informatie over de subsidieregeling of hulp bij uw aanvraag? Neem dan contact met ons op.

Publicatiedatum 18/10/2016

Vraag een offerte aan